وبلاگ سنگچول

وبلاگ سنگچول

وبلاگ سنگچول

وبلاگ سنگچول

وبلاگ سنگچول

۳۱ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

بارداری

شنبه, ۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۰۹:۲۰ ب.ظ

بارداری|بارداری هفته به هفته

بارداری,بارداری هفته به هفته

مدت زمان بارداری اصولا 280 است که با یک حساب سر انگشتی می شود 40 هفته تمام.شروع این 280 روز اصولا مصادف است با روز آخرین قاعدگی.این 9 ماه را در دوره بارداری به 3 تا سه ماه تقسیم می کنند.در این مطلب به تشریح این 40 هفته را برای شما توضیح می دهیم.هفته اول تا هفته 13 می شود 3 ماهه اول.از هفته 14 تا آخر هفته 27 می شود 3 ماهه دوم و سه ماهه سوم هم تا پایان زایمان است.

بارداری,بارداری هفته به هفته

هر کدام از این سه ماهه مشخصات خاص خود را دارد؛ در 3 ماهه اول ضربان قلب جنین به خوبی شنیده می شود، در 3 ماهه دوم اولین حرکات جنین توسط مادر به خوبی احساس می شود، و در 3 ماهه آخر برخی از مادران انقباضات کاذب زایمانی موسوم به برکستون- هیکز را تجربه می کنند. بعضی از آزمایشات مانند نمونه برداری از پرزهای جفتی در سه ماهه اول و آمنیوسنتز در سه ماهه دوم انجام می شوند. برخی از مسائل مانند دیابت بارداری، در سه ماهه آخر تظاهر می کنند. در این دوران عواطف و احساسات شما نیز مانند بدنتان دستخوش تغییراتی می شود و شرایط زندگی برای خانواده بتدریج آماده پذیریی از کودک آینده خواهد شد و کودک به دنیا خواهد آمد

  • صفا زارع

رعایت کامل بهداشت فردی

جمعه, ۲۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱ ق.ظ


رعایت کامل بهداشت فردی

رعایت کامل بهداشت فردی به ویژه بهداشت دهان و دندان از مصرف غذاهایی که به تجربه دریافته‏اید با بدن شما سازگار نیست، اجتناب کنید. درباره ی بیماری سوء هاضمه هیچگاه معده خود را پر از غذا نکنید، بلکه به دفعات بیشتر اما هر بار با حجمی اندک غذا بخورید. همیشه به حالت نشسته و به طور آهسته غذا خورده و غذا را خوب بجوید. از یک رژیم غذایی سالم استفاده کنید. از غذاهای سرخ کردنی، پنیر، چیپس و گوشت قرمز کمتر استفاده نمایید و بیشتر از میوه‏ ها، مرغ یا ماهی کباب شده و سیب زمینی آب پز استفاده نمایید. درباره ی بیماری سوء هاضمه مقدار فیبر را در رژیم غذایی خود افزایش دهید. فیبر در میوه‏ها، سبزیجات و نان سبوس‏دار به میزان زیادی وجود دارد. از مصرف ادویه ‏های تند، نمک به میزان زیاد و سرکه خودداری نمایید. بعضی از غذاهای سالادی ( مثل پیاز و گوجه فرنگی) قهوه و خواص بی نظیر آن در بدن اغلب ممکن است باعث بدتر شدن سوزش سرمعده شوند. سوء هاضمه,درمان بیماری سوء هاضمه از مصرف کافئین که در قهوه، چای و نوشابه های گازدار وجود دارد کمتر استفاده نمایید. از خوردن مقادیر زیاد غذا، درست قبل از رفتن به بستر خودداری نمایید. درباره ی بیماری سوء هاضمه سعی کنید وزن خود را کم نمایید و به میزان حرکات و تمرینات ورزشی خود اضافه نمایید. از مصرف هرگونه مشروبات الکلی و استعمال دخانیات خودداری کنید. بهتر است برای مصرف سه وعده غذای اصلی صبحانه، ناهار و شام ساعت معینی در نظر گرفته شود و در فاصله بین دو غذا از خوراکی‏هایی استفاده شود که موجب سلب اشتها نگردد. درباره ی بیماری سوء هاضمه در نوع غذاهای مصرفی خود تنوع ایجاد کنید، این عمل باعث افزایش اشتها و هضم آسان و سریع غذا می‏گردد. بهتر است بعد از صرف غذا حداقل تا نیم ساعت از انجام هرگونه تمرینات ورزشی و کارهای فکری خودداری نمایید. درباره ی بیماری سوء هاضمه اضطراب و عصبانیت بر روی کارکرد عضلات معده اثر می‏گذارد، بنابراین با آرامش غذا بخورید. مصرف دارو تنها در صورت تجویز پزشک مجاز می‏باشد. از استفاده خودسرانه دارو در مواقع ناراحتی‏های گوارشی باید خودداری نمود. درباره ی بیماری سوء هاضمه مطالب مرتبط: ورم معده غذاهای مفید برای بهبود وضع روحی-روانی سیر و پیاز دشمن آلرژی غذایی عوامل آلرژی غذایی آلرژی غذاییدرباره ی بیماری سوء هاضمه سوء هاضمه,درمان بیماری سوء هاضمه بیماری سوء هاضمه را بهتر بشناسیم و آنرا درمان کنیم اگر شما اخیراً یک یا دو بار دچار سوء هاضمه خفیف شده‏اید، بهتر است سعی نمایید که تغییراتی در زندگی خود بدهید و نسبت به معده خود مهربان‏تر باشید: رعایت کامل بهداشت فردی به ویژه بهداشت دهان و دندان از مصرف غذاهایی که به تجربه دریافته‏اید با بدن شما سازگار نیست، اجتناب کنید. درباره ی بیماری سوء هاضمه هیچگاه معده خود را پر از غذا نکنید، بلکه به دفعات بیشتر اما هر بار با حجمی اندک غذا بخورید. همیشه به حالت نشسته و به طور آهسته غذا خورده و غذا را خوب بجوید. از یک رژیم غذایی سالم استفاده کنید. از غذاهای سرخ چای گیاهی که آفت ندارد کردنی، پنیر، چیپس و گوشت قرمز کمتر استفاده نمایید و بیشتر از میوه‏ ها، مرغ یا ماهی کباب شده و سیب زمینی آب پز استفاده نمایید. درباره ی بیماری سوء هاضمه مقدار فیبر را در رژیم غذایی خود افزایش دهید. فیبر در میوه‏ها، سبزیجات و نان سبوس‏دار به میزان زیادی وجود دارد. از مصرف ادویه ‏های تند، نمک به میزان زیاد و سرکه خودداری نمایید. بعضی از غذاهای سالادی ( مثل پیاز و گوجه فرنگی) اغلب ممکن است باعث بدتر شدن سوزش سرمعده شوند. سوء هاضمه,درمان بیماری سوء هاضمه از مصرف کافئین که در قهوه، چای و نوشابه های گازدار وجود دارد کمتر استفاده نمایید. از خوردن مقادیر زیاد غذا، درست قبل از رفتن به بستر خودداری نمایید. درباره ی بیماری سوء هاضمه سعی کنید وزن خود را کم نمایید و به میزان حرکات و تمرینات ورزشی خود اضافه نمایید. از مصرف هرگونه مشروبات الکلی و استعمال مقاله کامل در مورد سوء هاضمه دخانیات خودداری کنید. بهتر است برای مصرف سه وعده غذای اصلی صبحانه، ناهار و شام ساعت معینی در نظر گرفته شود و در فاصله بین دو غذا از خوراکی‏هایی استفاده شود که موجب سلب اشتها نگردد. درباره ی بیماری سوء هاضمه در نوع غذاهای مصرفی خود تنوع ایجاد کنید، این عمل باعث افزایش اشتها و هضم آسان و سریع غذا می‏گردد. بهتر است بعد از صرف غذا حداقل تا نیم ساعت از انجام هرگونه تمرینات ورزشی و کارهای فکری خودداری نمایید. درباره ی بیماری سوء هاضمه اضطراب و عصبانیت بر روی کارکرد عضلات معده اثر می‏گذارد، بنابراین با آرامش غذا بخورید. مصرف دارو تنها در صورت تجویز پزشک مجاز می‏باشد. از استفاده خودسرانه دارو در مواقع ناراحتی‏های گوارشی راه حل کنترل اضطراب چیست باید خودداری نمود. درباره ی بیماری سوء هاضمه مطالب مرتبط: ورم معده غذاهای مفید برای بهبود وضع روحی-روانی سیر و پیاز دشمن آلرژی غذایی عوامل آلرژی غذایی آلرژی غذایی


  • صفا زارع

آتلکتازی چیست؟

دوشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۴، ۰۸:۴۹ ق.ظ

آتلکتازی چیست؟

آتلکتازی چیست؟

به فرایندجمع‌ شدن‌ یک‌ قسمت‌ یا تمامی‌ یک‌ ریه آتلکتازی می گویند. این‌ وضعیت‌ باعث‌ عدم‌ جذب‌ اکسیژن‌

به‌ مقدار کافی‌ از ریه‌ می‌شود و مشکلاتب را در تنفس بیمار بوجود می آورد.

آتلکتازی,درمان آتلکتازی

علائم آتلکتازی چیست؟

درد در ناحیه قفسه صدری

مشکل تنگی نفس‌؛ تند تند نفس‌ کشیدن‌ فرد مبتلا

ایجاد شوک که می تواند یکی از موارد روبرو باشد شامل ضعف‌ شدید، رنگ‌پریدگی‌ پوست‌، تند شدن‌ ضربان‌ قلب‌

گیجی‌ و منگی‌ جمع‌ شدن‌ تدریجی‌

سرفه‌ کردن

احساس تب‌

آتلکتازی چیست؟

مطالب مرتبط:

آتلکتازی

تب

بهترین راههای درمان سرفه در منزل

آمبولی ریه چیست

ذات الریه

  • صفا زارع

عوامل آلرژی غذایی

دوشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۴، ۰۷:۵۸ ق.ظ

عوامل آلرژی غذایی

عوامل آلرژی غذایی

در این از موادی سخن می گوییم که آلرژی غذایی را بوجود می آورند.

برای خواندن مطلب به ادامه مطلب بروید

خدیجه رحمانی در گفت و گو با ایسنا می گوید که بیش از 90 درصد از آلرژی های غذایی با مصرف 8 ماده غذایی عمده بروز می کند که تخم مرغ، شیر، گندم، سویا، ماهی، صدف و مغزهای روغنی از آن  جمله هستند.
70 درصد از مبتلایان به آلرژی غذایی دچار اختلالات گوارشی می شوند که این نوع از اختلالات به صورت اسهال، استفراغ، تهوع و نفخ شکمی بروز می کند. 24 درصد نیز دچار عوارض پوستی می شوند که به صورت خارش و کهیر خود را نشان می دهد. 4 درصد نیز به اختلالات تنفسی مبتلا می شوند که حتی ممکن است منجر به آسم شود. یک درصد نیز امکان دارد به سایر علایم دچار شوند. بهترین راه درمان حذف ماده غذایی است که به ان آلرژی داریم و جایگزین کردن ماده دیگر است

مثلا شیر سویا را جایگزین شیر کنیم که پروتئین و کلسیم و ویتامین های آ و ب را تامین می کند.

آلرژی غذایی,درمان آلرژی غذایی

اگر آلرژی غذایی دارید با مشورت دکتر می توانید غذاهای جایگزین را بشناسید و مصرف نمایید

عوامل آلرژی غذایی

مطالب مرتبط:

آلرژی غذایی

  • صفا زارع

زغال اخته

شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۲۷ ب.ظ

زغال اخته و خواص آن

زغال اخته خواص،زغال اخته در بارداری،زغال اخته در دوران بارداری،زغال اخته و سرماخوردگی،زغال اخته خشک

یکی از میوه های خوشمزه و ترش زغال اخته است که خواص فراوان دارد.

میوه زغال اخته چربی سوز. لاغر کننده است

جالب است بدانید: پژوهشگران، عصاره ی بلوبری به نام پلی ‌فنول‌ ها را بر روی بافت‌ های حیوانی در آزمایشگاه مورد بررسی قرار دادند. پژوهشگران دریافتند که نمونه ‌

های بافتی که بیشتر از همه در معرض عصاره زغال اخته قرار گرفته بودند،‌ پس از اندازه ‌گیری بعدی کمترین محتوای چربی را دارند .

زغال اخته،خواص زغال اخته
شیاوانی موگه، در آمریکا به بررسی این موضوع پرداخته بود که زغال اخته و محتوای پلی ‌فنول آن امکان دارد نقشی در مبارزه با چاقی و چربی سوزی

داشته باشد. در این پژوهش کشت ‌های بافتی گرفته شده از موش، از لحاظ اثر پلی ‌فنول‌ های موجود در زغال اخته بر آن ها مورد بررسی قرار

گرفت و نشان داده شد که پلی ‌فنول‌های موجود در این میوه می‌ تواند بر سلول ‌های چربی اثر بگذارند‌، به طوری که با بالاترین دوز پلی ‌فنول،

شمار سلول ‌های چربی تا 73 درصد و با کمترین دوز آن ها این میزان 27 درصد کاهش یافت و این اثر چربی سوزی زغال اخته را نشان می دهد.

بهتر است بدانید : زغال اخته مشکل تنگ شدگی عروق را رفع می کند و بسیار مفید است.

محققان به افرادی که دارای مشکل تنگ شدن عروق هستند، مصرف زغال اخته را بسیار پیشنهاد می کنند.

زغال اخته،خواص زغال اخته

زغال اخته، عروق خونی تنگ شده به دلیل رسوب کلسترول و تصلب شرائین را گشاد می نماید. محققان با اعلام این مطلب که تنگ شدن عروق

از مهم ترین دلایل بروز سکته قلبی به شمار می رود، پیشنهاد می کنند: گشاد کردن این عروق تنگ شده از مهم ترین اقدامات درمانی است که

در این میان مصرف زغال اخته می تواند بسیار موثر و مفید باشد و تاثیر گذار است.

و می دانید مصرف زغال اخته سبب افزایش سلامت قلب می شود.

تحقیقات نشان داد: مصرف زغال اخته باعث کاهش چربی شکمی و کاهش کلسترول می شود که این نوع چربی عامل ایجاد بیماری های

قلبی و دیابت می باشدپس زغال اخته در این زمینه می تواند مفید باشد.

دانشمندان این پروژه اعلام کردند که زغال اخته دارای آنتی اکسیدان بالایی است و می تواند چگونگی عملکرد بدن در ذخیره و بازیابی گلوکز و

قند خون را تغییر داده و در نتیجه باعث کاهش خطر بروز بیماری های قلبی و دیابت شود و از پیری زودرس جلوگیری می کند.

زغال اخته،خواص زغال اخته

در این آزمایش که بر روی موش ها انجام شد به رژیم غذایی موش های چاق 2 درصد پودر زغال اخته اضافه شد و دیده شد که پس از 90

روز چربی شکمی و کلسترول آن ها کاهش یافته است و حساسیت و کنترل بدن شان بر گلوکز و انسولین افزایش یافت که نشانگر تاثیر افزودن زغال

اخته به رژیم غذایی آن ها بود. دانشمندان در تلاش هستند تا این یافته را بر روی انسان آزمایش نمایندو نتیجه آن را ببینند.

اگر زغال اخته بخورید، عفونت ادرار نخواهید گرفت.

نتایج یک پژوهش جدید نشان داده است که مصرف عصاره ی زغال اخته برای پیشگیری از بروز عفونت در مجاری ادراری مفید و موثراست. البته

پژوهشگران هنوز از مکانیسم این تاثیر بی اطلاع هستند. اما چنین به نظر می رسد که عصاره زغال اخته مانع اتصال باکتری ها به دیواره بافتی

مجاری ادرار می شوند.

این تحقیق جدید نشان‌ اده است که آب زغال اخته خواص ترمودینامیک باکتری‌ها را، در مجاری ادراری تغییر می ‌دهد

و یک شارژ منفی ایجاد می ‌کند

زغال اخته،خواص زغال اخته

زغال اخته ویروس های روده را متوقف می کند و برای روده مفید است.

عفونت های ویروسی روده هر ساله مسوول هزاران مورد مرگ نوزادان در سراسر جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه است. این مطالعه

بر ویروس روده ای میمون ها به نام SA-11 و ویروس های مشابه در بز انجام شده است. پس از تیمار ویروس ها با آب زغال اخته، توانایی خود را برای

آلوده کردن سلول های روده به طریق معمول از دست دادند.

محققان معتقدند این عصاره احتمالا جایگاه های گیرنده ی ویروس بر سطح سلول میزبان را تخریب کرده یا تغییر می دهد. همچنین ممکن است

مکانیسم کوتاه کردن پروتئین به وسیله ویروس را صدمه بزندپس خوردن زغال اخته به همه گروههای سنی توصیه می شود.

زغال اخته

مطالب مرتبط:

گیلاس

آلبالو

زردآلو

  • صفا زارع

آمپیم چیست

شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۴، ۰۸:۵۴ ق.ظ

آمپیم چیست

  آمپیم چیست

برای آشنایی با بیماری آمپیم این مطلب جامع را مطالع فرمایید

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ آمپیم‌ عبارت‌ است‌ از تجمع‌ چرک در یکی‌ از حفرات‌ بدن‌. معمولاً در فضای‌ اطراف‌ ریه‌ها بین‌ لایه‌های‌ پرده‌ جنب‌ دچار عفونت‌،

اتفاق‌ می‌افتد.خوشبختانه آمپیم‌ به‌ علت‌ استفاده‌ از آنتی‌بیوتیک‌ها تقریباً به‌ ندرت‌ رخ‌ می‌دهد.

علایم‌ شایع‌
درد قفسه‌ سینه‌. این‌ درد می‌تواند از یک‌ ناراحتی‌ مبهم‌ تا درد تند و تیز، متغیر باشد. درد غالباً با سرفه‌ یا تنفس‌ بدتر می‌شود. درد ممکن‌ است‌ به‌ قسمت‌ پایینی‌ قفسه‌ سینه‌ یا شکم‌ گسترش‌ یابد.

  – تنفس‌ تند و سطحی‌

  – لرز

  – تب‌

– خستگی‌ شدید

– سرفه‌ خشک‌

– تنفس‌ بد بو

– کاهش‌ وزن‌

آمپیم,درمان آمپیم

علل‌
عارضه‌ای‌ از:
عفونت‌های‌ ریه‌ یا قفسه‌ سینه‌، مثل‌ ذات‌الریه‌، سل‌، یا آبسه‌ ریه‌
روی‌ هم‌ خوابیدن‌ ریه‌ یا آسیب‌ به‌ قفسه‌ سینه‌
وجود سرطان‌ در سایر نقاط‌ بدن‌
بیماری‌ از گروه‌ بیماری‌های‌ درگیر کننده‌ بافت‌ همبند و عروق‌، مثل‌ لوپوس‌ اریتمای‌ منتشر
بروز عفونت‌ در نقطه‌ای‌ دیگر از بدن‌ که‌ به‌ قفسه‌ سینه‌ گسترش‌ یافته‌ باشد.
نارسایی‌ احتقانی‌ قلب‌
بیماری‌ های کلیوی
بیماری‌ های کبدی

عوامل‌ افزایش‌دهنده‌ خطر آمپیم
تغذیه‌ نامناسب‌
بیماری‌ اخیر (قسمت‌ علل‌ را ببینید)
سیگار کشیدن‌
خستگی‌ یا کار زیاد
آب‌ و هوای‌ سرد و مرطوب‌
محیط‌ زندگی‌ شلوغ‌ و غیر بهداشتی‌

آمپیم,درمان آمپیم

راه های پیشگیری

در صورت‌ بروز هر گونه‌ بیماری‌ یا عفونت‌ جدی‌ که‌ ممکن‌ است‌ باعث‌ آمپیم‌ شود، برای‌ درمان‌ به‌ پزشک‌ خود مراجعه‌ کنید.

عواقب‌ مورد انتظار
درمان‌ موفقیت‌آمیز به‌ کشف‌ و درمان‌ بیماری‌ زمینه‌ساز بستگی‌ دارد. خارج‌ کردن‌ چرک‌ از فضای‌ تجمع‌ چرک‌ باعث‌ تسریع‌ بهبود می‌شود. برای‌ درمان‌ معمولاً نیاز به‌ تجویز دوز

بالای‌ آنتی‌بیوتیک‌ وجود دارد و بیمار غالباً باید بستری‌ شود.

عوارض‌ احتمالی‌ بیماری آمپیم
مبتلا شدن به مننژیت‌ (عفونت‌ پرده‌ پوشاننده‌ مغز)
مبتلا شدن به پریکاردیت‌ (عفونت‌ پرده‌ دور قلب‌)
مبتلا شدن به آندوکاردیت‌ (عفونت‌ دریچه‌های‌ قلب‌)
مبتلا شدن به آبسه‌ مغز

درمان‌

اصول‌ کلی‌
برای‌ تشخیص‌، کشت‌ چرک‌ و نیز عکس‌برداری‌ از قفسه‌ سینه‌ با اشعه‌ ایکس‌ انجام‌ می‌گیرد.
درمان‌ معمولاً شامل‌ جراحی‌ برای‌ باز کردن‌ حفره‌ عفونی‌ شده‌ و تخلیه‌ چرک است‌. این‌ روش‌ توراکوسنتز نامیده‌ می‌شود.
لطفا سیگار نکشید.

داروها
آنتی‌بیوتیک‌ برای‌ مبارزه‌ با عفونت‌
برای‌ درد خفیف‌ می‌توان‌ از استامینوفن‌ استفاده‌ کرد.

فعالیت‌
تا زمانی‌ که‌ درد و تب‌ برطرف‌ نشده‌ باشد فعالیت‌ خود را کم‌ کنید. سپس‌ فعالیت‌های‌ عادی‌ خود را تدریجاً از سرگیرید. بهبود کامل‌ حدود دو ماه‌ زمان‌ می‌برد.

رژیم‌ غذایی‌
رژیم‌ خاصی‌ توصیه‌ نمی‌شود مکمل‌های‌ ویتامینی‌ بخورید و مایعات‌ بیشتر بنوشید.

در این‌ شرایط‌ به‌ پزشک‌ خود مراجعه‌ نمایید
– اگر شما یا یکی‌ از اعضای‌ خانواده‌تان علایم‌ آمپییم‌ را دارید.
– اگر یکی‌ از موارد زیر هنگام‌ درمان‌ رخ‌ دهد:
– تب‌
– زیاد شدن‌ درد
– بدتر شدن‌ تنگی‌ نفس‌
– سرفه‌ خشک‌ و بدون‌ خلط‌ شود
– بستر ناخن‌های‌ دست‌ یا پا تیره‌ شود.
– در خلط‌ خون‌ ظاهر شود

آمپیم چیست

منبع: پایگاه اطلاعات پزشکی ایران

مطالب مرتبط:

آمپیم‌

آبسه‌ ریه‌

تب

بهترین راههای درمان سرفه در منزل

ذات الریه

  • صفا زارع

معضل آلزایمر در جوانی

شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۴، ۰۶:۲۷ ق.ظ

معضل آلزایمر در جوانی

آلزایمر در جوانی,فراموشی در جوانی

آلزایمر بیماری است که اصولا در دوران پیری افراد رخ می دهد.اما احتمال ان در جوانی وجود دارد.

نتایج آزمایشات پزشکی نشان می دهد آلزایمر افزایش یافته است

آلزایمر یک بیماری هولناک و عجیب است که نه تنها باعث می‌شود که افراد مسن خاطرات خود را از دست بدهند بلکه قدرت حمله به مغز جوانان را نیز دارد.

تحقیقات پزشکی نشان داده است که افراد زیادی هستند که در دهه 40 زندگی خود از این بیماری نیز رنج می‌برند.

 « میریام کاسیک» جهانی را مطالعه کرده که خاطرات در یک طول مدت کوتاه در سر افراد جرقه می‌زند یا به سرعت از ذهن خالی می‌شود.

در نقل قولی از «اولیور ساکس» یک متخصص مغز و اعصاب، «زندگی مجموعه‌ای خاطرات از تولد تا مرگ است.»

 فهم اینکه یک روز همه چیز برای شما عجیب غریب باشه مرموزترین چیزی است که می‌تواند برای یک فرد اتفاق بیفتد به طوری که افراد چیزهایی را که جزء جدایی ناپذیر

زندگیشان بوده، را فراموش می‌کنند.

ابتلا به آلزایمر در جوانی بدترین چیزی است که در زندگی می‌توان با آن روبه‌رو شد. برخی تحقیقات صورت گرفته نشان داد که 260 هزار نفر از مردم استرالیا دچار

آلزایمر هستند.

 همچنین بر اساس این تحقیقات در سال 2010 افراد زیادی در سن 59 سالگی به بیماری آلزایمر تشخیص داده شد‌ه‌اند.

تخمین زده می‌شود که حدود 5.4 میلیون آمریکایی از این بیماری رنج می‌برند.

اکثر این افراد هم بعد از سن 65 سالگی اما تا 5 درصد (یا حدود 200 هزار آمریکایی) از اوایل دهه 40 و 50 سالگی به آلزایمر مبتلا می شوند.

 ر

آلزایمر چیست؟

آلزایمر نوعی بیماری مغزی و تفکری  است که با سرعت پایین رشد می‌کند و از علائم آن اختلال در حافظه و در مراحل شدیدتر اختلال در قدرت استدلال، برنامه ریزی، تکلم و درک و فهم فرد مبتلا است.

به گفته بسیاری از دانشمندان، آلزایمر به علت افزایش میزان تولید یا ذخیره یک نوع پروتئین خاص در مغز به وجود آمده و به مرگ سلولهای عصبی منجر می‌شود.

احتمال ابتلا به آلزایمر بعد از 70 سالگی به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد به نحوی که حدود 50 درصد از افراد بالای 85 سال به این بیماری مبتلا می‌شوند.

 علائم بیماری آلزایمر چیست؟

علائم بیماری آلزایمر در هر فردی با دیگری متفاوت است. با این حال علائم مشترکی وجود دارد که به تشخیص آن کمک می‌کند.

 از آنجا که بروز بیماری آلزایمر تدریجی است و با سرعت کمی رشد می‌کند در نتیجه بسیاری از خانواده‌ها اولین نشانه‌های بارز آلزایمر را با علائم افزایش سن اشتباه

می‌گیرند یا فکر می‌کنند به علت استرس و فشار زیاد کار دچار مشکل شده‌اند.

اما زمانی که فراموشی و اختلال در حافظه، مانند از یاد بردن اتفاقات تازه مشاهده می‌شود، باید احتمال آن را داد که چیزی بیش از افزایش سن تأثیر‌گذار بوده است.

 در مجموع اختلال در حافظه کوتاه مدت از اولین نشانه‌های بروز آلزایمر است.

برای نمونه فرد ممکن است به دفعات خاموش کردن اتو را فراموش کند یا مصرف داروها در زمان خود را به یاد نیاورد. در ادامه فرآیند بروز آلزایمر تغییر محسوس در

شخصیت را شاهد هستیم.

 فرد کمتر خودجوش می‌شود، از تعاملات اجتماعی روزمره دوری می‌کند و دلمرده و بی‌تفاوت می‌شود.

تغییراتی در رفتار و حالات مانند تندخویی، سردرگمی، اختلال در حافظه بلندمدت و پرخاشگری نیز به دنبال آن به وجود می‌آید.

 در چنین مواقعی با مراجعه به یک پزشک یا روانشناس و انجام آزمون‌های رفتاری- شناختی و یا اسکن مغز، می‌توان از بروز بیماری اطمینان یافت.

مرگ مرحله پایانی این بیماری است که معمولاً به علت ذات‌الریه یا حملات قلبی اتفاق می‌افتد.

 پزشکان مربوط به آلزایمر توصیه می‌کنند در صورت بروز علائمی مانند فراموشی، دشواری در انجام کارهای معمولی، مشکلات زبانی و تکلم، آشفتگی زمانی و مکانی،

ضعیف شدن قدرت تصمیم‌گیری، مشکل در فکر کردن، گم کردن لوازم و اشیا، تغییر در رفتار و حالات،‌ تغییر شخصیت، ضعیف شدن قوه ابتکار به پزشک مراجعه کنید.

علت بیماری آلزایمر ناشی از چیست؟

دانشمندان تاکنون موفق به یافتن پاسخ دقیقی برای این سوال که «علت بروز آلزایمر چیست؟» نشده‌اند.

 برخی دانشمندان جهش ژنتیکی موروثی را علت اصلی این بیماری عنوان کرده‌اند.

آنان معتقدند این عارضه موجب افزایش میزان تولید نوع خاصی از پروتئین در مغز می‌شود که به مرگ سلولهای عصبی می‌انجامد.

 بسیاری از این آزمایش‌ها فقط سعی در کاهش میزان تولید این پروتئین دارد تا شاید گامی در زمینه مقابله با آن باشد.

از سویی دیگر عواملی چون ورزش، تحرک ذهنی و رژیم غذایی معمولی را از راههای جلوگیری می‌دانند.

 زنان بیشتر از مردان به آلزایمر مبتلا می شوند که به علت طول عمر بیشتر زنان نسبت به مردان نیست.

 چگونه از بروز آلزایمر جلوگیری کنیم؟

تحقیقات نشان داده است که فاکتورهایی چون رژیم غذایی، خطرات قلبی عروقی، مصرف داروهای مختلف یا فعالیتهای فکری و ذهنی بیش از دیگر عوامل می‌تواند در بروز

جلوگیری از آلزایمر موثر باشد.

غذاهایی شامل میوه، سبزی، نان، گندم، روغن زیتون و ماهی می‌تواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.

همچنین پزشکان به مصرف ویتامین‌های مختلفی مانند B12- B3- C و اسیدفولیک برای مقابله با آلزایمر توصیه کرده‌اند.

 عوامل موثر در افزایش بیماریهای قلبی- عروقی مانند فشارخون بالا، سیگار، دیابت و کلسترول بالا خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد.

 به همین دلیل، کنترل آنها نیز توصیه شده است.

 فعالیتهای فکری و ذهنی نظیر شطرنج، حل جدول، روابط اجتماعی روزانه و یادگیری زبان دوم بیش از مصرف داروها می‌تواند در مقابله با آلزایمر موثر باشد.

راه حل هایی که نمی گذارد مغزتان پیر شود:

قوی دست بدهید

هرچه محکم تر دست دهید احتمال ابتلا به آلزایمر کمتر می شود.شما باید بتوانید با دمبل هایی

به اندازه یک دهم وزنتان 25متر را طی کنید وگرنه قوای بدنیتان کم است.

به مغزتان شوک دهید

همه مغزها سورپرایز را دوست دارند.سعی کنید جدول و معما حل کنید.

حل جدول کلمات متقاطع و سودوکو ذهن شما را به چالش می کشد

مصرف سبزیجات
بهترین کمک تغذیه ای که می تواند به مغزتان بکنید؛ خوردن سبزیجات غنی از فولات و در کل خانواده ویتامین های B است. افزایش فولات در رژیم غذایی باعث کاهش احتمال ابتلا به بیماری های آلزایمر و دمانس می شود. برای همین بهترین کار این است که سبزیجات، ماهی، قهوه و زردچوبه را به رژیم غذایی تان اضافه کنید.

مواظب سرتان باشید

سعی کنید سرتان ضربه نبیند به هر طریقی حتی هد زدن در فوتبال

اطلاعاتی برای جلوگیری از بیماری فراموشی
مصرف ماهی به طور منظم می توانید احتمال ابتلای به فراموشی در آینده را ۲۰درصد کاهش دهد.
تغییر در شیوه زندگی و انتخاب یک شیوه زندگی مناسب می تواند احتمال ابتلا به فراموشی در آینده را ۵۰درصد کاهش دهد. در سال ۲۰۵۰ بر اساس تخمین سازمان بهداشت جهانی،
۱۱۵ میلیون نفر در جهان از بیماری فراموش رنج خواهند برد.

معضل آلزایمر در جوانی

  • صفا زارع

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۴، ۰۴:۵۱ ق.ظ

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا یخ زد,یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا که از زیباترین آبشارهای جهان است یخ زد

آبشار نیاگارا یخ زد,یخ زدگی آبشار نیاگارا

در ادامه این مطلب می توانید تصاویر زیبا بیشتر را مشاهده نمایید

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا،تاریخچه آبشار نیاگارا

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا،تاریخچه آبشار نیاگارا

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا،تاریخچه آبشار نیاگارا

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا،تاریخچه آبشار نیاگارا

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا،تاریخچه آبشار نیاگارا

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا،تاریخچه آبشار نیاگارا

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا،تاریخچه آبشار نیاگارا

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

آبشار نیاگارا،تاریخچه آبشار نیاگارا

عکس های زیبا از یخ زدگی آبشار نیاگارا

  • صفا زارع

آیت الکرسی

پنجشنبه, ۱۹ آذر ۱۳۹۴، ۰۵:۰۴ ق.ظ

متن آیت الکرسی+ترجمه و خواص

متن آیت الکرسی+ترجمه و خواص

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ :
خداى یکتا که جز او کسی شایسته ستایش نیست او همیشه زندهء پا برجای است .
لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ :
(پس) هیچ گاه خواب سبک و سنگین او را فرا نمی گیرد .
لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ :
آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالکیّت و فرمانروایى اوست .
مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ :
مگر می شود کسی شفاعت کند(مردم را) بدون اجازهء او .
یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ :
ایشان به پیدا و پنهان آگاه است .
وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء :
وایشان ذرّه ای از دانش او را احاطه ندارند مگر به آنچه او بخواهد .
وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ :
دامنه تخت (سلطنت) او آسمانها و زمین است .
وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا :
نگهداری اینها برایش کاری نیست .

وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ :
و او بلند مرتبه ترین و بزرگ مطلق است .

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ :
در دین اجباری نیست .
قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ :
فرق میان پیشرفت و سقوط بیان شده است .
فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ :
پس آن کس که طغیانگر بود .
یُؤْمِن بِاللّهِ :
به خدا ایمان آورد .
فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ :
به بهترین دستاویز نجات (از پرتگاه) رسیده است .
لاَ انفِصَامَ لَهَا :
که پاره شدنی نیست .
وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ :
و خدا شنوا و دانا است .
اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُو اْ :
خدا پشتیبان افراد باایمان است .
یخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُر :
ِ آنها را از تاریکیها بیرون می *آورد و به طرف نور می برد .
وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ :
به همان صورت به کسانی که طغیان کردند کمک میکند.
یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ :
چنان که که آنها را از نور بیرون آورده به درون تاریکی ها می برد .
أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ :
آنهایند اهل آتش جهنّم و همیشه در آن خواهند بود .

آیت الکرسی

  • صفا زارع

جوز هندی و خواص آن

يكشنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۴، ۰۱:۳۸ ب.ظ

جوز هندی و خواص آن

چقدر در مورد جوز هندی می دانید؟ با ماهمراه شوید تا این گیاه را بهتر بشناسید.

منشا جوز هندی از از شرق اندونزی و شرق هند در جزایر ملوک است و در آن مناطق یکی از پایــــه های اقتصاد به شمار می رود. از جوز هندی در این مناطق به صورت

خشک شده و بیشتر برای چاشنی غذا استفاده می شود. در واقع باید گفت پوسته ی خشک شده ی اطراف دانه در جوز هندی لذیذترین چاشنی برای غذا به کار می

رود که البته مقادیر زیاد آن موجب ایجاد حالت رخوت و سستی و سپس اعتیاد به ماده ی آلکالوئیدی آن میگردد.

جوز هندی،خواص جوز هندی

جوز هندی درختی است دوپایه، به ارتفاع 8 تا10 متر و دارای برگهای دائمی که در جزائر ملوک به صورت وحشی می روید. شکل ظاهری آن بی شباهت به درخت نارنج

نیست زیرا بر روی شاخه های متعدد آن برگهایی متناوب، ساده، کامل، موجدار، بیضوی، نوک تیز، بدون استیبول و چرمی شبیه برگ درخت نارنج به وجود می آید. سطح

فوقانی پهنک برگ به رنگ سبز تیره ولی سطح تحتانی آن روشن تر و به رنگ سبز مایل به سفید می باشد.

در طول شاخه های آن گلهای نر و ماده بر روی دو پایه به وجود می آید.

گلهای نر آن دارای پوششی ضخیم، گوشتدار و منقسم به سه قسمت نوک تیز اند و به صورت مجتمع بر روی شاخه قرار می گیرند.

در گلهای ماده نیز پوششی شبیه گلهای نر وجود دارد و دارای یک تخمدان تک خانه است که از لقاح آن یک میوه ی سته شبیه هلو و محتوی دانه های بیضوی محصور در

یک پوشش گوشتی و قرمز رنگ تبدیل می گردد.

قسمت مورد استفاده ی این درخت دانه و پوشش اطراف آن است. بهره برداری از این درخت معمولاٌ از پایه های 7 ساله شروع می شود و در سن 25 سالگی نیز حداکثر

مقدار میوه از آن به دست می آید و چون در تمام سال میوه بر روی درخت وجود دارد در هر فصلی می توان از درخت بهره برداری به عمل آورد. ولی بهترین موقع زمانی

است که هنوز میوه ها در حال باز شدن باشند. میوه ی رسیده ی گیاه پس از باز شدن دانه هایی خارج می سازد که درون محفظه ای به رنگ قرمز نهفته می باشند.

دقت در وضع دانه ی گیاه نشان می دهد که ارتباط دانه با محفظه ی مذکور منحصراً از راه قاعده ی آن است. هر دانه را نیز از خارج پوسته ی سختی به رنگ قهوه ای که

دارای شیارهای عمیق منشعب از قاعده است، در بر می گیرد.

جوز هندی،خواص جوز هندی

اگر پوسته ی سخت دانه از آن جدا شود، مغز آن ظاهر می گردد که سطحی چین خورده دارد و وجموعاً به رنگ خاکستری جلوه می نماید. بوی آن مخصوص و طعمش

تند روغنی معطر و بسیار مطبوع است.

پس از چیدن میوه ها دانه های محصور در پوشش خارجی را در آب نمک می خیسانند و پس از آن که با این عمل پوشش خارجی دانه (Macis) از آن جدا گردید، دانه ها

را بر روی شاسی ها تحت اثر گرمای ملایم به نحوی که به خوبی تهویه گردند قرار می دهند و مرتباً هر دو روز یک بار آنها را زیر و رو می کنند. با این روش در طی مدت دو

ماه مغز درون دانه از پوسته ی آن ازاد می گردد (بر اثر خشک شدن و از دست دادن آب). در این هنگام با قطعه چوب سبک وزنی ضربات ملایم بر روی پوسته ی آن وارد

می آورند و مغز دانه را از پوسته جدا می کند.

ترکیبات شیمیایی- دانه ی گیاه که موسکاد نامیده می شود دارای آمیدون، مواد آلبومینوئیدی، مواد چرب جامد به مقدار 35 تا 40 درصد،

اسانس 8 تا 15 درصد و رزین می باشد.

جوز هندی،خواص جوز هندی

اسانس موسکاد مایعی بیرنگ با کمی تمایل به زردی دارای بوی معطر و طعم گرم و سوزاننده است. در ترکیب آن نیز مخلوطی از پنین، کامفن راست (80درصد)، دیپانتن،

الکلهای ترپنی، کمی اوژنول، سافرانین، میریستین و… یافت می گردد.

بوردو موسکاد ماده ی چرب مغز دانه ی گیاه است که برای تهیه آن مغز دانه ها را به صورت گرد در آورده بر روی غربال مویی می گسترانند و تحت اثر بخار آب قرار می

دهند تا مواد چرب آن به حالت مایع و قابل استخراج در آید. سپس آن را به سرعت تحت اثر فشار صفحات آهنی سفید که قبلاً به علت قرار گرفتن در آب جوش کاملاً داغ

شده است قرار می دهند. چون ماده ی روغنی که تحت اثر فشار صفحات آهنی گرم از گرد دانه خارج می شود مقداری آب همراه دارد. برای خارج شدن آب از روغن

ظرف محتوی آنها را خنک می نماید به حدی که آب درون آن سرد شده و جدا شدن روغن از آب میسر می گردد.

صاف کردن روغن به دست آمده نیز باید در دمای 100 درجه صورت گیرد.

خواص درمانی- دانه ی این گیاه و همچنین پوشش خارجی آن (Masic) از مواد محرک و مؤثر است. ولی ادامه ی مصرف آن خطرناک می باشد و مصرف 7 تا 12 گرم آن

موجب مسمومیت می شود. مصرف بی رویه ی اسانس موسکاد ایجاد رخوت و خواب عمیق همراه با کاهش عمل رفلکس ها می کند. سمی بودن آن برای انسان بیشتر

از حیوانات است. با توجه به موارد مسمومیت که غالباً از مصرف موسکاد و اسانس آن پیش می آید، باید همواره این نکان مورد دقت قرار گیرد که اولاً اگر مصرف آنها بی

رویه و بیشتر از مقادیر درمانی نباشد و ثانیاً ادامه پیدا نکند بی خطر می باشد.

موسکاد و پوشش خارجی آن علاوه بر مصارف درمانی در فرمول عده ای از فراورده های دارویی وارد می شود و به علاوه از ان در تهیه ی بعضی لیکورهای مقوی قلب و

هضم کننده استفاده می شود. بوردوموسکاد در استعمال خارج به صورت مالیدن بر روی عضو برای درمان رماتیسم به کار می رود.

شکلهای دارویی- موسکاد در فرمول الکلای گاروس و همچنین آب ملیس ده کارمس و الکلای فیروراوانتی وارد می شود

جوز هندی،خواص جوز هندی

بوردوموسکاد در تهیه ی بم نروال و لینیمال دوروزن و یا به طور خالص برای مالش دادن بر روی عضو در رماتیسم به کار برده می شود.

محفظه ی بیرون دانه به مصارف درمانی نمی رسد ولی از آن برای تهیه ی نوعی شراب استفاده می گردد.

اسانی موسکاد به عنوان مقوی و به مقدار 25 قطره یا نصف قاشق چایخوری در یک فنجان آب گرم مصرف می شود مشروط بر آن که به طور مداوم به کار نرود.

تولید ادویه جوز هندی در اندونزی به عنوان یک حرفه محسوب می شود و در تمام سال عده ی خاصی به خشک کردن و تولید آن مشغولند. همان طور که گفته شد جوز

هندی از طعم بسیار لذیذی برخوردار است و در کشورهای گرمسیری به خصوص طرفداران خاص خود را دارد. جوز هندی به دلیل دارا بودن آلکالوئیدهای خاص تسکین

دهنده ی دردهای مفصلی و روماتیسمی است ولی افراط در مصرف آن بر روی بخش کنتل احساسات در مغز تأثیر گذاشته و در واقع آن را تحریک می کند و پس از مصرف

آن احساس نشاط و رضایت به همراه سستی و رخوت در انسان پدید می آید.البته مصرف ان بستگی به طبع اشخاص دارد. برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است

از این گیاه مفید استفاده نمایید.

جوز هندی

  • صفا زارع