آموزش و طرز تهیه خورش کدو و آلبالو به روش رستورانی
يكشنبه, ۶ فروردين ۱۳۹۶، ۰۱:۵۷ ق.ظ
آموزش و طرز تهیه خورش کدو و آلبالو به روش رستورانی
در این مطلب برای شما طرز تهیه خورش کدو و آلبالو را فراهم آورده ایم.امیدواریم که مورد توجه واقع گردد.این خورش اندازه خورش قورمه سبزی و خورش قیمه طرفدار ندارد ولی یکی از غذاهای خوب است که ارزش امتحان کردن را دارد
اگر شما هم نام خورش کدو و آلبالو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورشت کدو و آلبالو به روش رستورانی
این خورش طعم خوشمزه ای دارد ودر فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید .
مواد لازم برای تهیه خورش کدو و آلبالو :
گوشت :♦: ۴۰۰ گرم
کدو سبز :♦: ۱۰ الی ۱۲ عدد
آلبالو :♦: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی :♦: ۱ قاشق مربا خوری
نمک و زردچوبه :♦: به قدر کافی
روغن :♦: برای سرخ کردن
دارچین :♦: به میزان لازم
پیاز سرخ شده :♦: ۲ قاشق غذاخوری
آموزش و طرز تهیه خورش کدو و آلبالو به روش رستورانی
منبع :
آموزش و طرز تهیه خورش کدو و آلبالو به روش رستورانی
- ۹۶/۰۱/۰۶
سرویس فارسی اشتراک لینک
وطن لینک ابزاریست برای خواندن و اشتراک گذاری لینک های داغ و جالب
vatanlink.com