کامل ترین مرجع در مورد تکرر ادرار و دلایل و درمان تکرر ادرار
علت و دلایل تکرر ادرار+درمان تکرر ادرار
,تکرر ادرار,تکرر ادرار در زنان,تکرر ادرار به انگلیسی,تکرر ادرار چیست,تکرر ادرار در مردان,تکرر ادرار نشانه چیست,تکرر ادرار در مردان نشانه چیست,تکرر ادرار کودکان,تکرر ادرار در بارداری,تکرر ادرار در مردان جوان,تکرر ادرار در زنان نشانه چیست,تکرر ادرار در زنان باردار,تکرر ادرار در زنان حامله,تکرر ادرار در زنان جوان,تکرر ادرار در زنان مسن,تکرر ادرار در زنان درمان,دلایل تکرر ادرار در زنان,علل تکرر ادرار در زنان,علت تکرر ادرار در زنان باردار,تکرر ادرار چیست,علت تکرر ادرار چیست,درمان تکرر ادرار چیست,تکرر ادرار از چیست,تکرر ادرار علامت چیست,علل تکرر ادرار چیست ؟,تکرر ادرار برای چیست,تکرر ادرار علتش چیست,تکرر ادرار مردان در شب,درمان تکرر ادرار در مردان,علت تکرر ادرار در مردان,علت تکرر ادرار در مردان جوان,درمان تکرر ادرار در مردان,علتهای تکرر ادرار در مردان,دلیل تکرر ادرار در مردان,تکرر ادرار نشانه چیست,تکرر ادرار نشانه چیست,تکرر ادرار در کودکان نشانه چیست,تکرر ادرار در بارداری نشانه چیست,تکرر ادرار وسوزش نشانه چیست,تکرر ادرار درشب نشانه چیست,تکرر ادرار کودکان در شب,تکرر ادرار کودکان,تکرر ادرار کودک,تکرر ادرار در کودکان,علت تکرر ادرار کودکان,تکرر ادرار در کودکان دختر,درمان تکرر ادرار کودکان,تکرر ادرار در کودکان 4 ساله,تکرر ادرار در بارداری از کی شروع میشه,تکرر ادرار در بارداری نی نی سایت,تکرر ادرار در بارداری تا کی ادامه دارد,تکرر ادرار در هفته 34 بارداری,تکرر ادرار در دوران بارداری,تکرر ادرار در اوایل بارداری,دلیل تکرر ادرار در بارداری,شروع تکرر ادرار در بارداری
به گزارش بی اس ام اس وقتی فردی با وجود مصرف کم مایعات، پشت سر هم(هفت تا هشت بار در روز) به دستشویی رفته و هر بار حجم کمی از ادرار را تخلیه کند، تکرر ادرار بوجود آمده است. گاهی این بیماری شایع بصورت ناگهانی و بدون سابقه در فردی رخ میدهد که ممکن است به دلیل عفونت مثانه و مجرای ادراری باشد. این نوع آن حاد است و نمونهی مزمن تکرر ادرار ماهها و یا سالها ادامه پیدا میکند.
عوامل دیگر؛ کوچک بودن مثانه، عدم کشش مثانه، بیش فعالی مثانه، برخی بیماریها(مثل پارکینسون، سکته یا تومور، دیسکهای درمان نشده، آسیبهای نخاعی و…)، عفونت در مجاری ادراری، استرس و اضطراب، وسواس ادراری و نگه داشتن ادرار به مدت طولانی.
درمان؛ صبر کردن به مدت چند دقیقهی کوتاه جهت جمع شدن ادرار و بزرگتر شدن مثانه، رعایت اصول بهداشتی، نوشیدن آب فراوان، کنترل استرس و دوری از مشغولیت ذهنی.
باید توجه داشت که نارسایییهای کلیوی در مراحل نخست نشانهای ندارند و وقتی علائمش ظهور میکنند که ممکن است دیر شده باشد. پس در صورت تداوم این مشکلات باید به پزشک مراجعه کرد.
نشانههای ثانویهی نارسایی کلیه؛ درد، زردی پوست، رنگ پریدگی، بیاشتهایی، کاهش ون، خستگی و…
منبع:
نمناک
تکرر ادرار
- ۹۵/۰۲/۲۱