جوانه گندم
جوانه گندم و طرز تهیه جوانه گندم
جوانه گندم طرز تهیه,طرز تهیه جوانه گندم در منزل,طرز تهیه جوانه گندم برای سالاد,طرز تهیه جوانه گندم خوراکی,طرز تهیه جوانه گندم و جوانه ماش,طرز تهیه جوانه گندم برای سمنو,طرز تهیه جوانه گندم برای مرغ عشق,جوانه گندم wiki,جوانه گندم برای چاق شدن,جوانه گندم برای چاق شدن صورت
آیا خواص جوانه گندم را می دانید؟
جوانه گندم جزء آن دسته از مواد غذایی است که متاسفانه خانوادهها به میزان کافی از آن استفاده نمیکنند. این درحالی است که جوانه گندم سرشار از ویتامینها و
املاح معدنی ضروری برای بدن مانند ویتامین A می باشد.
ویتامین A موجود در جوانه گندم باعث افزایش قوه بینایی، سرعت رشد کودکان، شادابی پوست و سلامت ریه و گلو می گردد.
از سوی دیگر مصرف جوانه گندم خستگی مفرط، ضعف و بی حالی را کاهش میدهد. ویتامین B1 موجود در جوانه گندم نیز، برای تعادل سیستم عصبی ضروری می باشد.
همچنین جوانه گندم در رفع بیخوابی، بروز یائسگی زودرس، اختلالات قلبی و دیابت هم میتواند مفید و مؤثر باشد.
بنا بر توصیه متخصصان، کسانی که از سوء تغذیه رنج میبرند یا منع استفاده از سبزیها را دارند، میتوانند
با تهیه جوانه گندم و مصرف مداوم آن، از کمبود ویتامینها و املاح معدنی طبیعی بدن جلوگیری می کنند.
نحوه استفاده:
هم مصرف خوراکی دارد و هم از ماسک آن استفاده می شود.
خواص:
پودر جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B است.
ویتامین E امروزه به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود . سلنیوم و منیزیوم موجود در جوانه گندم، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده می باشد.
به اعتقاد برخی از متخصصان پوست و مو ، جوانه گندم در درمان ریزش مو ، رفع شوره سر و انواع جوش صورت و ناراحتی های پوستی موثر است .
به اعتقاد برخی از متخصصان پوست ، مو و زیبایی، جوانه گندم در درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی موثر است و بدین منظور می توانید از ماسک جوانه گندم استفاده نمائید که موجب شادی و طراوت و روشنی پوست می شود. به این صورت که پودر جوانه گندم را با ماست تازه خمیر کرده و به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه روی پوست صورت بگذارید.
همچنین کسانی که از یبوست، خستگی و بی حالی، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می برند، باید از این ماده غذایی کمک بگیرند.
در واقع جوانه ها مواد غذایی هستند که با روند طبیعی رشد و تولیدشان، در گروه سبزی ها، آن هم با ارزش غذایی بالا از نظر ویتامین ها و املاح محسوب می شوند.
در سنین مختلف، مردان بین ۱۰ تا ۳۰ درصد بیشتر از زنان به پروتئین و ویتامین های ب۶ ، ب۱۲ ، آ و اسید فولیک و املاح کلسیم، فسفر، روی و ید نیاز دارند. اما در
خصوص زنان باردار و خانم های شیرده، بالاترین نیازهای غذایی، در نظر گرفته شده و حتی در مواردی از مقدار مصرف مردان نیز به مراتب بیشتر است.
در سنین بالا به علت تحرک کمتر، نیاز بدن به انرژی کاسته شده، ولی در مقابل نیاز به ویتامین ها، املاح و پروتئین افزایش می یابد. با مصرف جوانه های مختلف می
توانید مقدار قابل توجهی از ویتامین های ب را به بدن برسانید. توجه به این موضوع که تامین ویتامین های ث و ای، بتاکاروتن و سلنیوم می تواند از اکسیداسیون چربی ها
در بدن جلوگیری کند و نیز تأمین منیزیم می تواند فشار خون را کنترل نماید، به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه بیشتر پی خواهیم برد.
اگر می خواهید لاغر شوید، پودر جوانه گندم را همراه با ماست یا سالاد کاهو ۱۰ دقیقه قبل از صرف غذا میل کنید
و اگر می خواهید چاق شوید آن را ۱۰ دقیقه بعد از صرف غذا بخورید.جوانه گندم بسیار پر خاصیت است و می توانید در سالادها زا آن استفاده نمایید.
جوانه گندم
- ۹۴/۰۹/۱۲