وبلاگ سنگچول

وبلاگ سنگچول

وبلاگ سنگچول

وبلاگ سنگچول

وبلاگ سنگچول

۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

مضرات و خواص غوره و آبغوره برای دیابت و لاغری و زنان باردار

مضرات و خواص غوره و آبغوره برای دیابت و لاغری و زنان باردار در سایت جسارت

خواص غوره و آبغوره ,خواص گرد غوره و آبغوره,غوره و آبغوره,خواص آبغوره,خواص آبغوره برای لاغری,خواص آبغوره برای دیابت,خواص آبغوره برای کبد,خواص آبغوره برای پوست,خواص آبغوره+فشار خون,خواص آبغوره چیست,خواص آبغوره و لاغری,خواص آبغوره انگور,خواص آبغوره در طب سنتی,خواص آبغوره در لاغری,خواص آبغوره و دیابت,خواص آبغوره در دیابت,خواص ابغوره برای چربی کبد,خواص غوره,خواص غوره و آبغوره,خواص غوره وابغوره,خواص آبغوره,خواص گرد غوره,خواص پودر غوره,خواص تفاله غوره,خواص آش غوره,خواص رب غوره,خواص ترشی غوره,خواص گرد غوره و آبغوره,خواص آبغوره برای لاغری,خواص آبغوره برای دیابت,خواص آبغوره برای کبد,خواص آبغوره برای پوست

مضرات و خواص غوره و آبغوره برای دیابت و لاغری و زنان باردار

خواص غوره و آبغوره , خواص گرد غوره و آبغوره , غوره و آبغوره , خواص آبغوره برای لاغری

در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و خواص غوره و آبغوره برای دیابت و لاغری و زنان باردار می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد

از آنجا که در آبغوره ویتامین C به مقدار فراوان یافت می شود باعث کاهش کلسترول بد در خون می شود و در نهایت از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. آبغوره همچنین بدلیل دارا بودن ویتامین C از کلسترول بد خون و تجمع پلاکت ها و ایجاد لخته های خونی پیشگیری می کند. در مصرف آبغوره برای درمان چربی خون و فشار خون بالا باید به این نکته توجه داشته باشید که حتما قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید و اینکه آبغوره نمی تواند جایگزین داروهای چربی و فشار شود بلکه باید از این ماده غذایی به مقدار مناسب در کنار داروها استفاده کرد.

خواص غوره و آبغوره

غوره که میوه ی سبز رنگ نارس انگور است دارای طعم ترش می باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند: اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک(Succinique Acid)، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک(Glucolique Acid) و قند می باشد. غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست. هم چنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند است. غرغره کردن با آبغوره در درمان ورم مخاط دهان و حلق و نرمی لثه ها موثر است. آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است. بیماری “اسکوربوت” که به علت کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید، با آب غوره درمان می شود. آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است. در دفع زردی موثر است. لذا باید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آبغوره را بعد از هر غذا میل نمایند.

دیگر خواص آبغوره اشتها آور و هاضم بودن آن می باشد که باعث رفع اختلالات روده و معده می شود. همچنین آبغوره دارای خواص ضد یبوست است. و برای ضد عفونی کردن روده مصرف آن توصیه شده است. برای درمان کرم روده و تقویت معده مصرف آش آبغوره به همراه زیره سیاه برای ۵ روز توصیه شده است. البته باید توجه کنید که در این مدت از مصرف غذاهای سنگین خودداری کنید برای درمان ورم مخاط ذهان و نرمی لثه نیز مفید می باشد. قرقره کردن آبغوره برای درمان ورم گلو در طب سنتی عالی می باشد.

خواص گرد غوره و آبغوره

خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد. حرارت و صفرای بدن را دفع و روده ها را ضدعفونی می کند. به این منظور بهتر است روزانه یک قاشق مرباخوری، چند روز متوالی میل شود. آب غوره تقویت کننده کبد است. برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره را قرقره کنید. برای دفع کرم روده و تقویت معده، باید به مدت پنج روز آش آب غوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید، البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمایید. آب غوره درمان کننده پادرد و کمردرد، روماتیسم و سیاتیک است. برای معالجه می توان به مدت ده روز آش آب غوره مصرف نمود(البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت باید اجتناب کرد). آبغوره غذا را خوش‌طعم، مطبوع و لذیذ نموده و اشتها را تحریک می‌نماید. آبغوره اسهال‌های ساده را درمان می‌کند، به این منظور باید 3 مرتبه در روز و هر بار یک قاشق غذاخوری مصرف شود.

مضرات و خواص غوره و آبغوره برای دیابت و لاغری و زنان باردار

خواص غوره و آبغوره , خواص گرد غوره و آبغوره , غوره و آبغوره , خواص آبغوره برای لاغری

درمان چاقی مفرط با استفاده از آبغوره امکان پذیر می باشد. برای درمان بیماری اسکوریوت که بر اثر کمبود ویتامین C در بدن ایجاد می شود موثر می باشد. برای درمان زردی می توانید پس از صرف هر وعده غذایی ۱ تا ۲ قاشق آبغوره مصرف کنید. برای به جلو انداختن بلوغ جنسی در دختران می توان از آبغوره استفاده کرد. کاهش حرارت و صفرا با استفاده از خاصیت های آبغوره امکان پذیر می باشد و همچنین باعث ضد عفونی شدن روده ها می گردد. برای این مورد روزانه و برای چند روز متوالی بهتر است یک قاشق مرباخوری از آن را مصرف کنید.

غوره و آبغوره

آبغوره حفظ کننده جنین است، به این جهت باید کمی آبغوره همراه با غذای روزانه مصرف شود. اما باید از خوردن زیاد غوره خودداری کرد، چن غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنین شود. اگر چند قطره از آبغوره را هنگام خونریزی بینی به درون بینی بچکانند، خونریزی را بند می‌آورد. برای درمان چرک گوش می‌توان آبغوره و سرکه را به طور مساوی با هم مخلوط نمود و چند روز، روزی سه مرتبه و هر بار 1 تا 2 قطره در گوش بچکانید. مالیدن مخلوط مساوی آبغوره و آب تره، در محل بواسیر، پس از اجابت مزاج مفید است و آن را معالجه می‌کند. آب‌غوره، خنک است و در موارد تب ، آنژین، ورم دهان و سل ریوی مصرف می‌گردد. رب غوره، تشنگی را برطرف می‌کند. رب غوره، التهاب، حرارت و اسهال را تسکین می‌دهد. رب غوره، اشتها‌آور و محکم کننده جنین است. رب غوره تقویت کننده احشاء و برطرف کننده استفراغ‌های صفراوی است. سعی کنید غوره را به تنهایی نخورید، چون روی معده اثر سوئی می گذارد.

خواص غوره و آبغوره

  • صفا زارع

اثر مثبت و درمانی ادویه زردچوبه و سرطان

جمعه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۰۹:۰۹ ق.ظ

اثر مثبت و درمانی ادویه زردچوبه و سرطان

زردچوبه و سرطان ، زردچوبه و سرطان دهان ، ادویه زردچوبه و سرطان ، خواص زردچوبه و سرطان ، مصرف زردچوبه و درمان سرطان ، اثر زردچوبه و سرطان

زردچوبه و سرطان , خواص زردچوبه و سرطان , مصرف زردچوبه و سرطان

در این مطلب از سایت جسارت به خواص زردچوبه و سرطان می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

زردچوبه با خواص بیشماری که دارد عنوانی به نام زردچوبه درمانی را نیز کسب کرده است و همین دلیلی بر جایگزینی برخی داروهاست.

داروهایی که عوارض جانبی زیادی دارند و با درمان یک عضو به عضوی دیگر آسیب می زنند.

بنابراین بهترین کار این است به جای اینکه با بروز هر مشکلی به سراغ مصرف دارو بروید ابتدا از روش های طبیعی برای حل مشکل استفاده کنید.زردچوبه

 

زردچوبه و سرطان

دانشمندان نشان داده اند که ماده ای شیمیایی در ادویه زردچوبه وجود دارد که می تواند سلول های سرطانی را نابود کند.
از دیرباز تصور می شد که این ماده موسوم به “کرکامین” خواص شفابخش دارد و هم اکنون آزمایش هایی به روی آن به عنوان دارویی برای معالجه آرتروز و حتی فراموشی درحال انجام است.
آزمایش های تازه توسط تیمی در “مرکز تحقیقات سرطان کورک” نشان می دهد که این ماده می تواند سلول های سرطان مری را در آزمایشگاه نابود کند.
متخصصان سرطان گفتند که این یافته ها که در نشریه “ژورنال سرطان بریتانیا” تشریح شده است می تواند در یافتن معالجات تازه به پزشکان کمک کند.
دکتر شارون مکنا و تیم تحت سرپرستی او دریافتند که کرکامین ظرف 48 ساعت پس از ورود بهبدن شروع به کشتن سلول های سرطانی می کند.
کرکامین باعث ارسال علائم مرگبار سلولی شد و سلول ها شروع به هضم خود کردند.
دکتر مکنا گفت: “دانشمندان از مدت ها قبل می دانستند که ترکیب های طبیعی به طور بالقوه توان معالجه سلول های معیوبی که سرطانی شده اند را دارند و
ما بو برده بودیم که کرکامین ممکن است خاصیت درمانی داشته باشد.”
دکتر لسلی واکر، مدیر اطلاعات سرطان در موسسه تحقیقات سرطان بریتانیا گفت: “این یک تحقیق جالب است که این امکان را ایجاد می کند که
شاید بتوان مواد شیمیایی طبیعی موجود در زردچوبه را به دارویی جدید برای معالجه سرطان مری تبدیل کرد.”
او افزود: “میزان ابتلا به سرطان مری از دهه 70 تاکنون بیش از 50 درصد بالا رفته است و تصور می شود که این وضع به افزایش میزان چاقی،
مصرف الکل و بیماری ترش کردن مربوط باشد، بنابراین یافتن راه هایی برای جلوگیری از این بیماری نیز مهم است.”
هر سال ابتلای حدود 7800 نفر در بریتانیا به سرطان مری تشخیص داده می شود.
این سرطان ششمین عامل مرگ ناشی از سرطان است که حدود پنج درصد قربانیان سرطان در بریتانیا را در بر می گیرد.
  • صفا زارع

خواص مارچوبه سبز چیست و کشت مارچوبه در ایران همراه قیمت

خواص مارچوبه سبز چیست و کشت مارچوبه در ایران همراه قیمت در سایت جسارت

مارچوبه در ایران ,قیمت مارچوبه در ایران,کاشت مارچوبه در ایران,کشت مارچوبه در ایران,تولید مارچوبه در ایران,خرید مارچوبه در ایران,محل کشت مارچوبه در ایران,فروش مارچوبه در ایران,تهیه مارچوبه در ایران,گیاه مارچوبه در ایران,کشت مارچوبه,کشت مارچوبه در گلخانه,کشت مارچوبه در خوزستان,کشت مارچوبه در مازندران,کاشت مارچوبه,کاشت مارچوبه,کاشت مارچوبه در گلدان,کاشت مارچوبه در خانه,روش کشت مارچوبه,کاشت مارچوبه در گلخانه,کاشت مارچوبه گلخانه ای,کاشت مارچوبه در منزل,کاشت مارچوبه در شمال,طرز کاشت مارچوبه,طریقه کاشت مارچوبه,روش کاشت مارچوبه در گلدان,کشت مارچوبه در خانه,روش کاشت مارچوبه,روش کاشت بذر مارچوبه,روش کاشت گیاه مارچوبه

خواص مارچوبه سبز چیست و کشت مارچوبه در ایران همراه قیمت

مارچوبه در ایران , قیمت مارچوبه در ایران , کاشت مارچوبه در ایران , کشت مارچوبه در ایران

در این مطلب از سایت جسارت به خواص مارچوبه سبز چیست و کشت مارچوبه در ایران همراه قیمت می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص داروئی مارچوبه : از نظرطب قدیم ایران مارچوبه گرم و خشک است بنابراین آنهایی که سرد مزاج هستند باید آنرا با عسل بخورند و آنهایی که گرم مزاج هستند باید آنرا با سرکه بخورند .  مارچوبه گیاهی است ادرار آور و دارای خواص زیادی است.  مارچوبه سرشار از منیزیم، نیاسین، فسفر، پتاسیم، ریبوفلاوین، سلنیوم، تیامین، روی، فیبر و ویتامین‌های A، B، C و E می ‌باشد.  این گیاه منبع بسیار خوبی از فولات است؛ ۱۰۰ گرم مارچوبه ی تازه حاوی دو گرم فیبر، ۷۵۶ میکروگرم ویتامین A، ۶/۵ میلی‌ گرم ویتامین C و ۵۲ میکروگرم فولات است.

مارچوبه در ایران

کشت دادن با استفاده از تاج‫ ها : شما می‫توانید کاشت مارچوبه را با استفاده از کاشت دانه انجام دهید اما بیشتر باغبانان کار کشت را با استفاده از تاج ها (ریشه های خفته) انجام می‫دهند. کشت محصول با استفاده از تاج‫ها، برداشت از گیاه را نسبت به کشت با دانه یکسال جلوتر می‫اندازد (دو سال انتظار برای برداشت به جای سه سال) و همچنین کاشت به وسیله دانه علاوه بر تولید گیاه نر، ایجاد گیاه ماده هم می‫کند. گیاهان ماده کمتر از گیاهان نر تولید می‫شوند و بیشتر انرژی خود را صرف تولید دانه و ایجاد برگ می‫کنند در حالی‌که گیاهان نر همه انرژی خود را برای تولید ساقه‫های خوراکی صرف می‫کنند (گوجه های قرمز بعد از گل دادن همان گیاهان ماده هستند). کارشناسان پیشنهاد می‫دهند که گیاهان ماده را هر چه زودتر شناسایی کرده و آن‌ها را خارج کنید. با کشت از طریق تاج‫ها می‫توانید فقط گیاهان نر به دست آورید.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

مارچوبه برای رفع خواب آلودگی صبحگاهی : محققان در یک پژوهش جدید دریافته‌ اند که عصاره ی مارچوبه حاوی اسیدهای آمینه و مواد معدنی است که می ‌تواند حالت خواب آلودگی و کسالت را برطرف کند و از سلول های کبدی در برابر مواد سمی محافظت نماید.  مارچوبه در عین حال خاصیت ضد سرطانی، ضد قارچی و ضد التهابی دارد و ادرار آور نیز می باشد.  شرح این پژوهش در مجله ساینس فود منتشر شده است.

قیمت مارچوبه در ایران

مقدار کشت را با دو جین آغاز کنید : تاج‫ها کمی شبیه به اسپاگتی‫های مارپیچی هستند. فقط تاج‫هایی را خریداری کنید که سالم هستند و از خرید آن‌هایی که زنگ زده یا خشک، قهوه ای رنگ یا چروک هستند خودداری کنید. حدود دو جین از تاج‫ها ایجاد مارچوبه کافی برای مصرف سه ماه یک فرد بزرگسال را خواهد کرد. اگر قصد دارید که آن‌ها را به صورت یخ‫زده درآورده و بعد از آن‌ها استفاده کنید، برای هر فرد بزرگسال 20 تاج کشت دهید.‬‬‬‬‬

خواص مارچوبه سبز چیست و کشت مارچوبه در ایران همراه قیمت

مارچوبه در ایران , قیمت مارچوبه در ایران , کاشت مارچوبه در ایران , کشت مارچوبه در ایران

مارچوبه و کاهش وزن : هر ۱۰۰ گرم مارچوبه فقط ۲۰ کیلو کالری انرژی دارد و بدین ترتیب یک جایگزین بسیار عالی برای میان وعده های پُرکالری است.  مارچوبه باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به عنوان یک چربی ‌سوز، به لاغری شما کمک می کند.

کاشت مارچوبه در ایران

انواع مارچوبه ها : مارتا واشنگتون (Martha Washington) و مری واشنگتون (Mary Washington) دو گونه‫ی قدیمی از این گیاهان هستند در حالیکه هیبرید‫های (دو رگه) جدیدتر که از دانشگاه راتگرز و از دانشگاه کالیفرنیا گرفته شده‫اند محصول بیشتری می‫دهند، در برابر بیماری‫ها مقاوم‫تر هستند و می‫توانند در دومین بهار بعد از کشت، برداشت شوند. ‬‬‬‬‬‬‬  باغبانان قسمت‫های شمالی می‫توانند هیبریدهای جرسی (Jersey hybrids) را پرورش دهند. همه‫ی انواع گیاهان نر در دانشگاه راتگرز پرورش داده می‫شوند. نوع Jersey Knight بیشتر از دیگر هیبریدهای جرسی، عمر می‫کند و در مقابل قارچ فوزاریوم (fusarium) و در برابر زنگ‫زدگی نیز مقاوم‫تر است. هیبرید ‘Jersey Giant’ در مناطق سرد مانند میشیگان از ‘Jersey Knight’ پرمحصول‫تر است و نسبت به شرایط پرورشی گوناگون سازگار است و در مقابل بیماری مقاومت خوبی دارد. ‬‬‬‬‬‬‬‬ هیبریدهایی که از دانشگاه کالیفرنیا (UC) گرفته می‫شوند برای آب و هوای خشک‫تر و گرم‫تر مناسب هستند. آن‌ها با اشتیاق از جنوب غرب تا ایالت واشنگتن رشد می‫کنند هر چند که این مشتقات همگی نر نیستند. هیبریدهای ‘UC72′ در آب و هوای گرم رشد می کند، ساقه‫های خوراکی’UC157’ کمی بنفش رنگ هستند و دارای محصول بیشتری نسبت به نوع ‘UC72’ است.

مارچوبه، تقویت کننده ی قلب‌  «هوموسیستئین» یک اسیدآمینه‌ی معروف است که باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های عروقی می‌شود. تجمع این اسیدآمینه در خون به رگ‌ها آسیب می‌زند به خاطر اینکه باعث تشکیل پلاک آترواسکلروزی می‌شود. به همین دلیل لازم است که به هر ترتیبی از تشکیل این ترکیبات مضر جلوگیری کرد.  مارچوبه به دلیل دارا بودن ترکیباتی مانند فولات و ویتامین‌های گروه B می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری کند چون می‌تواند میزان هموسیستئین خون را کنترل کند. افزودن این سبزی به غذاهایتان یعنی جذب بیشتر ویتامین E.  باید بدانید که این ویتامین نیز حاوی قدرت آنتی‌اکسیدانی بالایی بوده و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی لازم و ضروری است.  برای مراقبت از قلبتان در کنار غذا مارچوبه نیز میل کنید.فولات اساسا برای سلامت سیستم قلب و عروق لازم و ضروری است و کمبود فولات باعث ایجاد خطر حمله ی قلبی و بیماری های قلبی عروقی می‌ شود.  برای تسکین و آرامش قلب می توانید از دم کرده ی مارچوبه استفاده کنید.

کشت مارچوبه در ایران

مکان و خاک مناسب جهت پرورش : به فکر مکان دایمی و مناسبی باشید: اگر مکان مناسبی برای پرورش مارچوبه خود انتخاب کنید، این گیاه سال های سال در آنجا رشد خواهد کرد. فضای مناسب عمودی و افقی برای برگ‫های سرخس مانند مارچوبه که پس از به وجود آمدن ساقه‫های خوراکی رشد می کنند، در نظر بگیرید. اندازه‫ی این برگ‫ها می‫تواند به 5 فوت برسد بنابراین گیاه مارچوبه را جایی بکارید که سایه‫ی این برگ‫ها مانع از رسیدن آفتاب به گیاهانی که نیاز به نور دارند، نشود. ‬‬‬‬‬‬‬ نور کامل یا نیم سایه: مارچوبه نور کامل را ترجیح می‫دهد (در مورد سبزیجات کمی نادر است) اما می‫تواند کمی هم در سایه قرار بگیرد.‬‬ علف‫های هرز را خارج کنید: گیاه مارچوبه نمی‫تواند به خوبی با علف‫های هرز رقابت کند بنابراین قبل از کاشت، همه علف‫های هرز را خارج کنید. بستر کشت را به خوبی با استفاده از کمپوست، برگ ها و یا کاه پوسیده شده، مالچ‫پاشی کنید. ‬‬‬‬‬ خاک مناسب انتخاب کنید: گیاه مارچوبه بعد از کاشت برای زمان طولانی با خاک در تماس خواهد بود بنابراین بررسی کنید که قبل از کاشت اولین تاج، شرایط خاک مناسب و ایده‫آل باشد. تست خاک اولین مرحله برای بررسی‫کردن است. مارچوبه یک گیاه غنی از مواد‫‫ مغذی است بنابراین خاک آن باید از مواد ارگانیک غنی باشد تا به جذب مواد غذایی از طریق ریشه کمک کند. کمپوست بهترین منبع از مواد ارگانیک برای خاک مارچوبه‫ی شما است.‬‬‬‬‬ زهکش مناسب: خاک باید به خوبی زه‫کش شود که در این‌صورت به طور مناسبی مرطوب می‫ماند ولی هیچ گاه خیس نیست. زه‫کشی نامناسب موجب پوسیده شدن ریشه‫ها می‫شود. خاک لومی شنی با pH 5/6 تا 5/7 بهترین بستر برای گیاه مارچوبه است.‬‬‬‬‬‬

خواص مارچوبه سبز چیست و کشت مارچوبه در ایران همراه قیمت

مارچوبه در ایران , قیمت مارچوبه در ایران , کاشت مارچوبه در ایران , کشت مارچوبه در ایران

مارچوبه برای مقابله با یبوست : اگر مدتی است که دستگاه گوارشتان تنبل شده است و یبوست گرفته‌اید می‌توانید به مارچوبه اعتماد کنید. این سبزی یکی از منابع خوب فیبرهای غذایی است. مارچوبه حاوی فیبرهای محلول و غیر محلول در آب به نام «پکتین» و «موسیلاژ» و غیره می‌باشد که برای مقابله با یبوست بسیار مفیدند. به خاطر اینکه این فیبرها آب را به خود گرفته و دفع مواد زائد را از طریق روده‌ها آسان تر می‌کنند. در واقع این فیبرها و ترکیبات موجود در ساقه‌ی مارچوبه تنبلی روده‌ها را از بین می‌برند. اگر دچار یبوست هستید می‌توانید با مصرف مارچوبه بدون ترس از آسیب رساندن به مخاط روده‌ها با یبوست مقابله کنید.

تولید مارچوبه در ایران

چگونه مارچوبه را بکارید : یک شیار ایجاد کنید: هر زمان از بهار که خاک شرایط مناسب را داشت یک شیار با 26 سانتی‌متر عمق و با 26 تا 45 سانتی‌متر عرض ایجاد کنید. اگر فضای کافی برای ایجاد بیش از یک شیار را دارید، بین هر شیار 3 تا 4 فوت فاصله بگذارید. شیار را با کمپوست و خاک پر کنید: 10 سانتی‌متر از کمپوست و یا کود مناسب را داخل شیار بریزید. 5 سانتی‌متر از خاک را بردارید و آن را با کمپوست مخلوط کنید سپس به آن مواد غذایی آلی (bone meal) اضافه کنید(450 گرم برای هر 20 فوت مربع). فسفر درون کود عالی، استحکام ریشه‫ها را افزایش می‫دهد. 1 اینچ (2.5 سانتی‌متر) دیگر از خاک را درون شیار ریخته و مخلوط کنید. در این زمان شیار باید حدود 15 سانتی‌متر عمق داشته باشد.‬‬ تپه خاک ایجاد کنید: تاج‫ها را با فاصله‫ی  45 سانتی‌متر از یکدیگر داخل شیار قرار دهید. اطراف تاج‫ها را با خاک نرم بپوشانید (همان روشی که برای بوته رز انجام می‫دهید) به طوری که هوادهی در ریشه‫ها و روی این خاک صورت بگیرد. زمانیکه همه‫ی تاج‫ها درون شیار قرار گرفتند روی آن‌ها را با 2 تا 3 اینچ (5 تا 7.5 سانتی‌متر) کمپوست یا کود مناسب بپوشانید. خاک را به آرامی فشار دهید و شیار را آبیاری کنید. باقیمانده‫ی خاک را کنار بگذارید تا هر زمان که ساقه‫ها شروع به رشد کردند‫ برای پرکردن اطراف آن‌ها از آن استفاده کنید.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ خاک بیشتری اضافه کنید: پس از 2 تا 3 هفته که مشاهده می‫کنید سرشاخه ها شروع به رشد می‫کنند، حدود یک اینچ از خاکی را که نگه داشته بودید اطراف ساقه‫های نورسته بریزید. اضافه کردن خاک را به ساقه‫های در حال رشد تقریبا هر هفته یا بیشتر ادامه دهید تا شیار‫ دوباره پر شود. ‬‬‬‬‬ آبیاری کنید و منتظر بمانید: اطمینان پیدا کنید که مارچوبه‫ی شما در طول اولین بهار و تابستان خود دچار خشکی و کم‫آبی نمی‫شود. در این زمان که مادر طبیعت آن را آبیاری نمی‫کند شما به آن آب دهید. هیچ ساقه‫ی خوراکی را در طول سال اول برداشت نکنید. به گیاه مارچوبه مانند یک ازدواج نگاه کنید! یک سرسپردگی طولانی مدت که فقط با گذشت زمان بهتر می‫شود. ‬‬‬‬‬‬

سم زدایی بدن با مارچوبه : نسبت پتاسیم به سدیم موجود در مارچوبه ۲۷۰ به ۳ است. این میزان بالای پتاسیم به افزایش میزان ادرار کمک می‌کند. علاوه بر این مارچوبه حاوی ترکیبی به نام «آسپاراژین» است که خواص دیورتیک دارد یعنی حجم ادرار را بیشتر کرده و نیز به دفع سموم از کلیه‌ها کمک می‌کند.  مارچوبه به دلیل دارا بودن ترکیباتی مانند فولات و ویتامین‌های گروه B می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری کند چون می‌تواند میزان  هموسیستئین خون را کنترل کند

خرید مارچوبه در ایران

تکنیک ‫های هوشمندانه : اضافه کردن مالچ را ادامه دهید: 1 سانتی‌متر کمپوست در فصل بهار روی خاک بریزید و این کار را در پاییز هم تکرار کنید. فراموش نکنید که بستر خاک عاری از علف های هرز باشد اما خاک را شخم نزنید زیرا ممکن است که موجب آسیب به ریشه‫ها شود. یک لایه از برگ‫های خرد شده یا کاه، کمک به مرطوب ماندن خاک می‫کند و موجب از بین رفتن علف ‫های هرز می‌شود.‬‬‬‬ اجازه دهید که برگ‫ ها در پاییز دست نخورده بمانند: زمانیکه رشد ساقه اصلی متوقف می‫شود، برگ‫های قیطانی و بلند مارچوبه ظاهر می‫شوند. ممکن است این برگ‫ها آشنا به نظر برسند. برگ‫های سرخسی مارچوبه یک گیاه خانگی مشهور است و یکی از اقوام نزدیک سبزیجات به حساب می‫آید. این برگ‫ها را جدا نکنید زیرا آن‌ها انرژی لازم برای رشد ساقه‫ی اصلی در سال بعد را جمع آوری می‫کنند. اجازه دهید که برگ‫ها در فصل پاییز زرد شوند، از بین بروند و روی سطح خاک را بگیرند تا از بستر خاک در طول زمستان مراقبت کنند.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ برگ‫ها را در بهار جمع ‫آوری کنید: بیماری‫ها و تخم‫ حشرات مضر می‫توانند زمستان را در برگ‫ها سپری کنند. بنابراین برگ‫ها را در فصل بهار قبل از به وجود آمدن گیاه جدید، جمع‫آوری کنید.‬‬‬‬‬‬‬‬

مارچوبه برای مقابله با رسوب کلسترول : محققان مارچوبه را بین پانزده سبزی حاوی «گلوتاتیون» دسته‌بندی کرده‌اند. گلوتاتیون مولکولی است که به دفع کلسترول مضر کمک می‌کند. مارچوبه همچنین حاوی فیبر است که باعث کاهش و جلوگیری از رسوب کلسترول می‌شود. به همین دلیل به افرادی که مراقب کلسترول خونشان هستند توصیه می‌شود مارچوبه را در برنامه‌ی غذایی خود داشته باشند و از خواص آن بهره‌مند شوند.

محل کشت مارچوبه در ایران

برداشت از گیاه مارچوبه : بعد از گذشت یک سال از کاشت گیاه، شما می‫توانید کمی از ساقه‫های آن برداشت کنید. پس از دو هفته برداشت را متوقف کنید. در سال‫های بعدی به تدریج برداشت را افزایش دهید. در پنجمین سال شما می‫توانید به مدت 8 تا 10 هفته از گیاه مارچوبه خود برداشت انجام دهید و از آن لذت ببرید.‬‬‬‬ ساقه‫های خوراکی‫ای را انتخاب کنید که 6 تا 8 اینچ ارتفاع، نیم اینچ یا بیشتر پهنا و دارای سربرگ‫های انتهایی کاملا بسته باشند. ساقه‫ها را نزدیک سطح خاک قطع کنید نه پایین‫تر از آن. ‬‬‬‬‬ ساقه‫های مارچوبه را در یخچال نگهداری کنید. اگر ساقه‫ها را به صورت ایستاده قرار دهید و انتهای بریده شده‫ی آنها را به اندازه‫ی یک تا دو اینچ درون آب بگذارید، حدودا یک هفته تازه می‫مانند.‬‬‬‬‬

خواص مارچوبه سبز چیست و کشت مارچوبه در ایران همراه قیمت

مارچوبه در ایران , قیمت مارچوبه در ایران , کاشت مارچوبه در ایران , کشت مارچوبه در ایران

کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف مارچوبه : مصرف مارچوبه از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند. می‌پرسید چرا؟ به خاطر اینکه حاوی ویتامین‌های A،C،E،K، کروم و مشتقات سیستئین هست که میزان تولید مولکول‌های گلوتاتیون را افزایش می‌دهد. تمام ویتامین‌ها و ترکیباتی که ذکر شد قدرت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارند. به همین دلیل هم با مولکول‌های سرطان‌زایی مانند رادیکال‌های آزاد یا سموم بدن مقابله می‌کنند. مارچوبه همچنین حاوی فلاوونوئیدها به خصوص «روتین» می‌باشد که خواص ضدسرطانی بالایی دارند.  این سبزی به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی بالای ترکیباتش یکی از بهترین انتخاب‌ها برای پیشگیری از ابتلا به سرطان استخوان، سرطان سینه، سرطان کولون، سرطان گلو و سرطان ریه می‌شود.

فروش مارچوبه در ایران

آفت‫ ها و بیماری‫ های گیاه مارچوبه : گونه‫ های جدید در مقابل بیماری‫ های قارچی: ساقه‫های خوراکی مارچوبه در محل طبیعی خود بدون پوشش و آسیب پذیر به نظر می‫رسند بنابراین ممکن است غافلگیر شوید اگر بفهمید که این گیاهان خیلی مبتلا به بیماری‫ها و قارچ‫ها نمی‫شوند. زنگ‫زدگی و پوسیدگی با قارچ فوزاریوم، دو بیماری قارچی هستند که برای پرورش دهندگان مارچوبه ایجاد دردسر می‫کنند. گونه‫های جدید مارچوبه نسبت به این دو بیماری مقاوم هستند و این خبر خوبی است زیرا تنها کاری که باید در زمان هجوم این دو بیماری انجام شود این است که دوباره شروع به کاشت تاج‫های جدید در یک منطقه جدید کنید. زنگ‫زدگی به دلیل رطوبت بیش از حد ایجاد می‫شود که لکه‫های تاول مانند نارنجی، زرد و سفید ناشی از آن می‫توانند در هر قسمتی از گیاه ظاهر شوند. قارچ فوزاریوم مانع از رشد ساقه‫ های خوراکی می‫شود و می‫تواند آن‌ها را قهوه‫ای رنگ و غیر قابل خوردن کند.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ سوسک‫ ها را از بین ببرید: سوسک‫های مارچوبه های جوان یا بزرگ، از ساقه‫ها تغذیه می‫کنند. در ساقه‫ها حفره ایجاد می‫کنند و باعث پیچ خوردن آن‌ها می‫شوند. جدا کردن دستی این حشرات معمولا برای کنترل آن‌ها کافی است. برای حملات جدی‫تر، از اول بهار تا آخر زمان برداشت، از ساقه‫ها با پوشش‫های ردیفی محافظت کنید. سوسک‫ها زمستان را در برگ‫های پیر سپری می‫کنند بنابراین قبل از ظهور ساقه‫های اصلی آنها را از بین ببرید.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

تنظیم فشار خون با مارچوبه : مارچوبه ادرار آور است چرا که منبع بسیار خوبی از پتاسیم(۲۰۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم آن) و مقدار کمی سدیم (۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم آن) است. این خاصیت مُدر بودن مارچوبه به تنظیم فشارخون کمک می کند.

تهیه مارچوبه در ایران

مارچوبه‫ ی سفید : گیاه مارچوبه همان طور که بیشتر مردم اروپا آن را می‫شناسند و دوست دارند، سبز نیست بلکه سفید است. مارچوبه‫ی سفید یک گونه‫ی متفاوت نیست اما در نتیجه‫ی رنگبری یا تپه کردن خاک در زمان بیرون آمدن ساقه‫ها، آنها از دریافت نور خورشید و توانایی ساخت سبزینه (کلروفیل) محروم می‫شوند. ساقه‫های مارچوبه‫ی سفید پهن‫تر است و بسیاری از مردم عقیده دارند که ترد‫تر و لطیف‫تر از برادران سبزشان هستند. رات استوت (Ruth Stout)، خشمگین از پرورش‫های بی‫فایده‫ی باغبانان، به طور صریح با داشتن مارچوبه‫ی سفید مخالفت می‫کند و در کتاب چگونه میوه ها و سبزیجات را با استفاده از روش‌های ارگانیک پرورش دهیم (Rodale Press, 1961)، می‫نویسد: ” بیایید از ایده فانتزی تپه کردن خاک (جلوگیری کردن از رسیدن نور به ساقه) درباره گیاه مارچوبه و سفید کردن آن دست برداریم.”‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ او همچنین می‫نویسد: ” استفاده از مارچوبه‫ی سفید برای پرندگان یا بعضی از مردم اروپا است که تا به حال نور را ندیده‫اند. امروزه کارشناسان سلامت به ما هشدار می‫دهند که از غذاهای سبز رنگ استفاده کنیم و هر چه رنگ آنها سبزتر باشد خاصیت آن بیشتر است.

مارچوبه در ایران

  • صفا زارع